Hyr Charterbåt runt om i världen!

Vi är Sveriges äldsta båtcharterföretag för uthyrning av segelbåtar utomlands. I över 30 år har vi hjälpt tusentals kunder till sin drömsegling.

    Vi är agent åt världens tredje största båtcharterbolag, Kiriacoulis Yachting med 28 baser i Medelhavet och Västindien. Kiriacoulis har cirka 450 båtar i sin flotta.

    I övriga delar av välden samarbetar vi med de ledande charterbolagen för att kunna erbjuda dig en segelbåt där du vill segla.
    Fyll i intresseanmälan
här ovan!
 

   

Att tänka på

Börja med att bestämma vilket land du vill hyra båt i och eventuellt också i vilket område. Vi har över 30 års erfarenhet från våra seglingsområden och kan ge råd och tips inför ert val.

 

Bestäm sedan om du vill ha en nyare eller äldre båt. Våra båtar är indelade i tre olika klasser: Prestige är båtar som inte är äldre än tre år. Class är båtar mellan 3 och 5 år gamla. Ecomomy är båtar äldre än fem år. Det är Prestige som är den dyrare prisklassen och Economy den billigaste.

 

Alla båtar ska vara helt funktionsdugliga oavsett ålder. Men naturligtvis syns det skillnad på en båt som gått fem år i charter jämfört med en helt ny.  Seglen byts vart tredje år och motorn servas regelbundet.

 

När du bestämt dig är du välkommen att begära ett förslag från oss eller boka en båt.

 

Augusti är den månad som är dyrast  och då är det också mest båtar ute. Då har hela södra Europa semester. Att hyra tidigt, i april, maj eller sent, t ex i oktober är billigast.