Tryggt & lönsamt båtägande!

Våra erbjudanden till dig som vill köpa en egen charterbåt är på toppnivå i marknaden. Vi garanterar en hög och jämn ersättning utan några finstilta undantag. Ersättningen är oebroende av hur ofta eller sällan som din båt hyrs ut så du riskerar aldrig att åka på en oväntad ekonomisk smäll den år då uthyrningen går ner.


Vi tar hand om alla kostnader och allt arbete. Du bara seglar ett antal veckor varje år - på din egen båt eller någon av våra övriga båtar runt om i världen.


Välj bland flera olika tillverkare och båtmodeller. Bavaria, Beneteau, Dufour, Jeanneau eller Lagoon katamaraner.

    

Bavaria    Beneteau    Dufour    Jeanneau    Lagoon

Jeanneau Sun Odyssey 439

Längd:13,34 m           Bredd: 4,24 m        Djup: 2,20 m           Motor: Yanmar 54 HP

Dieseltank: 200 lt      Vattentank: 530 lt  Segelyta: 93 m²      Antal sovplatser: 10

Ny Jeanneau 439 för drygt halva priset

Den nya Sun Odyssey 439-an kostar 167 850 euro som standardbåt från varvet. Vi har lagt på extrautrustning för 43 811 euro. Med moms kostar den här båten 275 826 euro, alltså drygt 2,4
miljoner svenska kronor.
Du kan köpa den här båten för drygt 1,4

miljoner kronor om du låter oss använda den i charter under 5,5 år.

 

Under den här tiden kan du själv använda båten i 2-10 veckor per år, eller sälja dem om du vill. Alla kostnader för försäkring, båptplats, service på båten, administration mm tar vi hand om. Du behöver bara segla. Du kan, om du vill, ta ut dina seglingsveckor på en annan båt från någon av våra 26 baser i åtta länder runt om i Medelhavet och Västindien.

 

Naturligtvis har vi även andra storlekar och båtmodeller att erbjuda till lika förmånliga villkor. Kontakta oss för mer information.

Begagnat till salu

Kontakta oss för mer information! 0708126650!