Eskader med motorbåt i Venedig-området 1-5 maj

Tänk att komma till Venedig på egen köl. Sunwaves Travel erbjuder uthyrning av stora och bekväma motorbåter i Venedig och på floderna och kanalerna innanför Venedig. Egna förtöjningsplatser på flera platser, bland annat Venedig.
    Vi kör under fem dagar (fyra nätter) från basen i Casale till Venedig och tillbaka. För 4 900 kronor får du plats i en av våra husbåtar för en tur från onsdag den 1 maj till söndag 5 maj 2019. Priset är beräknat på två personer i en delad dubbelkabin. Båten har fyra dubbelkabiner och två toaletter med dusch. Det finns också båtar med tre dubbelkabiner och två toaletter med dusch. Flyg ingår inte.
Det finns flyg till Treviso eller Venedig för cirka 2 000 kronor. Cirka 6 900 kr per person för flyg och plats i båten. Klart billigare och mysigare än att bo på hotell i Venedig! 
     Flera båtstorlekar. Lämpliga för allt från 2 - 10 personer, Massor av fantastiska restauranger utefter din färdväg.  
     Det behövs ingen licens eller "körkort" för de här båtarna, Du får en introduktion och kortare utbildning och sen kan du ge dig iväg!

Här kan du se en färdplan för en veckas tur kring och genom Venedig. Klicka på länken nedanför för mer information.

Boka charterbåt för 2019 eller boka en Drömresa!

Sunwaves Travel är Sveriges äldsta resebyra specialiserade på båtuthyrning i varma hav runt om i världen. Vi har egna erfarenheter av de destinationer vi rekommenderar och kan erbjuda fanstastiska upplevelser med trygg och professionell service.
   Genom oss kan du också boka topphotell runt om i världen till oslagbara budgetpriser.

Dreamtrips, verkliga drömresor

För information om dessa drömresor och massor av andra resmål kan ni ringa Hans Söderström på 070 812 66 50 eller Zaida Granath på 070 529 25 14. Vi kan också erbjuda fantastiska rabatter på fyra- och femstjärniga hotell runt om i världen.

Skidåkning i Kitzbühel-alperna, Fieberbrunn, 7 - 12 februari
Fyra dagars liftkort med transport till liftarna. 4 frukostar och fyra middagar. Möjlighet att köra Skicircus Challenge, skidåkning över hela systemet i sju timmar. 23 liftar och 72 kilometers utförsåkning. Flyg ingår inte.
Normalpris 8 090 kronor. Som medlem i vår reseklubb kostar det 3 906 kronor.

 

Hanoi, Vietnam, 3-7 mars.
Utflykt till buddisttempel och heliga platser i Ninh Binh och Trang An i norra Vietnam. Sightseeing i Hanoi. Båttur med roddbåt nerför Red River-floden och se det rika fågel- och djurlivet. Fyra frukostar, två luncher och en middag. Möjlighet att förlänga vistelsen. Flyg ingår inte.
Normalpris 5 390 kronor. Som medlem i vår reseklubb betalar du 2 565 kronor.
 

Skidåkning i Slovenien 20-24 mars.
3 dagars liftkort inklusive transport till Vogel Ski Resort i Slovenska Julian Alp-området. Dessutom ingår två timmars bowling, inträde till Aqua Park och fitness-center. Den lilla byn Bohinjska Bistrica, ligger vackert vid Bohinj-sjön. I priset ingår fyra frukostar och fyra middagar. Flyg ingår inte i priset.
Normalpris 4 130 kronor. Som medlem i vår reseklubb betalar du 2 025 kronor.

 

Vill du veta hur du kan bli medlem i vår reseklubb och få våra fantastiska priser
är du välkommen att kontakta
Zaida på 0705 292514 eller Hans på 0708 126650

Hyr båt i Medelhavet, Västindien eller andra varma hav!

Planera redan nu för din segling under 2019. Bra rabatter för tidiga bokningar. Extra rabatt för  tidigare kunder. Prisexempel 19-26 maj i Grekland, cirka 4 500 för flyg och båt vid sex personer i båten.

Fortfarande är grekiska övärlden en stor favorit tillsammans med Kroatien. Italien med områden som Maddalena skärgård på Sardinien kommer starkt liksom Sicilien med de spännande Eoliska öarna med sina aktiva vulkaner (bilden till höger).
   Eller varför inte prova Malta. Härligt seglingsväder redan från februari och billiga och bra flygförbindelser.
   Kontakta oss för att få förslag på båtar, seglingsområden eller rutter. Vi har stor erfarenhet av de områden där vi hyr ut båtar. Eller skicka en intresseanmälan genom att klicka här!

Oslagbara priser och upplevelser i särklass

Upplev Kroatien med  dess välkomnande kultur. Du bor sju nätter på fyrstjärniga hotel Ivan i Sibenik, bara två minuter från stranden. I priset ingår sju frukostar och sju middagar. Heldagstur till Split och Trogir, utflykt med piratibåt till an av öarna i kroatiska skärgården, endagspass till Solaris Aquapark, tio procent rabatt på spabehandlingar mm mm. Hotel Ivan, Solaris Beach Vill du uppleva detta för 6 320 kr per person (i dubbelrum) plus flyg så kontakta oss på 08 24 90 88 eller info@sunwavestravel.se.

Vill du segla i sol och värme eller bo på lyxhotell?
   Sunwaves Travel har många båtar för uthyrning i Grekland, Kroatien, Turkiet, Italien, Malta, franska Rivieran eller i Västindien. Vill du ha en segling i härlig sol och varmt vatten så hör av dig. Prisexempel: En ny Bavaria 36 Cruiser med 3 dubbelkabiner kostar 21 375 kr för en vecka i augusti (drygt 3 500 kr per person).


    Vi har arbetar med båtcharter i utlandet i över 35 år och är Sveriges äldsta företag för charter i utlandet. Vi hyr ut segelbåtar från flera olika länder runt om i världen. Alla de områden runt om i världen där vi hyr ut båtar har vi själva seglat i och vet därför vad vi talar om när vi hjälper våra kunder till sin seglingsupplevelse i varma hav. Utöver våra egna båtar har vi samarbete med flera underleverantörer som vi speciellt valt ut. Därför kan vi erbjuda tusentals båtar över hela världen om inte vårt eget bestånd av drygt 430 båtar räcker till.
     Vi säljer också charterbåtar med marknadens bästa och säkraste villkor. Vi garanterar att du under 5,5 år får tillbaka hälten av vad du betalat för båten. Vi tar hand om alla kostnader och allt jobb med båten. Du bara seglar!

Nu kan vi erbjuda kunder som vill segla på främmande destinationer, men inte får ihop tillräckligt många för att fylla en egen båt, möjlighet att hyra en egen kabin i en båt delad med andra. Segla med erfarna kaptener och värdinnor på t ex More 55 i Västindien. 

    Med andra samarbetspartners ordnar vi seglingar på destinationer som Västindien (Grenadinerna, St barth, British Virgin Island, Kuba), Indiska Oceanen (Seychellerna, Maldiverna, Mauritius), Thailand (Phuket), Franska Polynesien (Sällskapsöarna, Tuamotoarkipelagen) eller Korsika. Du seglar med stora enskrovsbåtar eller katamaraner som är mellan 50 och 82 fot och har från fyra till tio dubbelkabiner ombord.

   Är ni tillräckligt många kan vi erbjuda charterbåtar för bareboat charter på ännu fler platser runt om i världen. Bland nya destinationer finns Kuba, Australien, Tahiti eller USA (Chesapeake i Virginia eller Ft Lauderdale i Florida). Kontakta oss om du vill veta mera.

Försäljning av nya charterbåtar - bästa villkoren

Vi garanterar att du får tillbaka hälften av båtens pris under 5,5 års charter.

 Är du intresserad av båtköp med garanterad avkastning (vi garanterar att du får tillbaka 49 procent av inköpspriset på 5,5 år oavsett uthyrningsgrad) är du välkommen att kontakta oss.
    Du seglar din båt - eller en likartad båt på en annan av våra 24 baser runt om i Medelhavet eller Västindien - från 2 till 10 veckor varje år. Vi hyr ut båten då du inte använder den och tar hand om alla driftskostnader och all service. Du behöver inte göra något arbete på båten, bara njuta av att segla i varma och härliga vatten. Kan det vara bättre?
    I artikeln om nya båter i flottan här ovanför kan du se vilka båtar som vi redan beställt. Är det någon annan modell som passar dig bättre så hör av dig så vi kan kolla om vi kan få fram den till seglingssäsongen i Medelhavet 2017.