Boka charterbåt eller boka en Drömresa!

Sunwaves Travel är Sveriges äldsta resebyra specialiserade på båtuthyrning i varma hav runt om i världen. Vi har egna erfarenheter av de destinationer vi rekommenderar och kan erbjuda fanstastiska upplevelser med trygg och professionell service.
   Genom oss kan du också boka topphotell runt om i världen till oslagbara budgetpriser.
   Visserligen har vi olika problem med att resa under Coronatider,men vi finns här för att hjälpa dig med bokningar, ombokningar eller tips hur man kan resa säkert!

 

Hyr båt i Medelhavet, Västindien eller andra varma hav!

Planera redan nu för din segling under 2021 eller längre fram. Bra rabatter för tidiga bokningar. Extra rabatt för  tidigare kunder.

Fortfarande är grekiska övärlden en stor favorit tillsammans med Kroatien. Italien med områden som Maddalena skärgård på Sardinien kommer starkt liksom Sicilien med de spännande Eoliska öarna med sina aktiva vulkaner (bilden till höger).
   Eller varför inte prova Malta. Härligt seglingsväder redan från februari och billiga och bra flygförbindelser. Vi hjälper dig att hitta bokningar som ärsåCoronasäkra som möjligt!
   Kontakta oss för att få förslag på båtar, seglingsområden eller rutter. Vi har stor erfarenhet av de områden där vi hyr ut båtar. Eller skicka en intresseanmälan genom att klicka här!

Oslagbara priser och upplevelser i särklass

Upplev Kroatien med  dess välkomnande kultur. Du bor sju nätter på fyrstjärniga hotel Ivan i Sibenik, bara två minuter från stranden. I priset ingår sju frukostar och sju middagar. Heldagstur till Split och Trogir, utflykt med piratibåt till an av öarna i kroatiska skärgården, endagspass till Solaris Aquapark, tio procent rabatt på spabehandlingar mm mm. Hotel Ivan, Solaris Beach Vill du uppleva detta för 6 320 kr per person (i dubbelrum) plus flyg så kontakta oss på 08 24 90 88 eller info@sunwavestravel.se.

Vill du segla i sol och värme eller bo på lyxhotell?
   Sunwaves Travel har många båtar för uthyrning i Grekland, Kroatien, Turkiet, Italien, Malta, franska Rivieran eller i Västindien. Vill du ha en segling i härlig sol och varmt vatten så hör av dig. Prisexempel: En ny Bavaria 36 Cruiser med 3 dubbelkabiner kostar 21 375 kr för en vecka i augusti (drygt 3 500 kr per person).


    Vi har arbetar med båtcharter i utlandet i över 35 år och är Sveriges äldsta företag för charter i utlandet. Vi hyr ut segelbåtar från flera olika länder runt om i världen. Alla de områden runt om i världen där vi hyr ut båtar har vi själva seglat i och vet därför vad vi talar om när vi hjälper våra kunder till sin seglingsupplevelse i varma hav. Utöver våra egna båtar har vi samarbete med flera underleverantörer som vi speciellt valt ut. Därför kan vi erbjuda tusentals båtar över hela världen om inte vårt eget bestånd av drygt 430 båtar räcker till.
     Vi säljer också charterbåtar med marknadens bästa och säkraste villkor. Vi garanterar att du under 5,5 år får tillbaka hälten av vad du betalat för båten. Vi tar hand om alla kostnader och allt jobb med båten. Du bara seglar!

Nu kan vi erbjuda kunder som vill segla på främmande destinationer, men inte får ihop tillräckligt många för att fylla en egen båt, möjlighet att hyra en egen kabin i en båt delad med andra. Segla med erfarna kaptener och värdinnor t ex  i Västindien. 

    Med andra samarbetspartners ordnar vi seglingar på destinationer som Västindien (Grenadinerna, St barth, British Virgin Island, Kuba), Indiska Oceanen (Seychellerna, Maldiverna, Mauritius), Thailand (Phuket), Franska Polynesien (Sällskapsöarna, Tuamotoarkipelagen) eller Korsika. Du seglar med stora enskrovsbåtar eller katamaraner som är mellan 50 och 82 fot och har från fyra till tio dubbelkabiner ombord.

   Är ni tillräckligt många kan vi erbjuda charterbåtar för bareboat charter på ännu fler platser runt om i världen. Bland nya destinationer finns Kuba, Australien, Tahiti eller USA (Chesapeake i Virginia eller Ft Lauderdale i Florida). Kontakta oss om du vill veta mera.

Försäljning av nya charterbåtar - bästa villkoren

Vi garanterar att du får tillbaka hälften av båtens pris under 5,5 års charter.

 Är du intresserad av båtköp med garanterad avkastning (vi garanterar att du får tillbaka 49 procent av inköpspriset på 5,5 år oavsett uthyrningsgrad) är du välkommen att kontakta oss.
    Du seglar din båt - eller en likartad båt på en annan av våra 24 baser runt om i Medelhavet eller Västindien - från 2 till 10 veckor varje år. Vi hyr ut båten då du inte använder den och tar hand om alla driftskostnader och all service. Du behöver inte göra något arbete på båten, bara njuta av att segla i varma och härliga vatten. Kan det vara bättre?
    I artikeln om nya båter i flottan här ovanför kan du se vilka båtar som vi redan beställt. Är det någon annan modell som passar dig bättre så hör av dig så vi kan kolla om vi kan få fram den till seglingssäsongen i Medelhavet.